Zoeken naar tuning

tuning
Inner Tuning Therapie: Therapie, opleidingen en cursussen bij Reliantie.
Inner Tuning focust op de ontwikkeling van autonomie, zelfverantwoordelijkheid, zingeving en het bekwaam worden om zijn plaats te leren innemen, zijn totale plaats maar niet m é é r dan zijn plaats binnen diverse levenssituaties. Gezien bij Inner Tuning de geest onontkoppelbaar verbonden is met het lichaam is Inner Tuning een psychotherapeutische maar ook psycho corporele therapie.
DMT Digital Motor Tuning.
Om een perfect motormanagement te schrijven kan een tuner niet zonder een degelijke gesynchroniseerde 4X4 testbank. Meer en meer wagens kunnen niet getest worden zonder dat de 4 wielen synchroon rollen. Sinds 2018 werd onze atelier uitgerust met een dergelijke vermogenstestbank. Verbruik bij normaal rijden is met 2 liter/100km gezakt en zonder op de snelweg te komen Koppel is fenomenaal. David, eigenaar Mercedes CLA 45 AMG. Onze Mobilhome rijdt nu veel vlotter in de bergen, ook als deze geladen is. Leen en Eric, eigenaars Fiat Ducato. Ik dacht een foute keuze gemaakt te hebben met een lichtere motorisatie te kopen, nu na tuning is dat idee helemaal weg. Karel, eigenaar BMW 116D.
Tuning Wikipedia.
Tuning en styling bewerken brontekst bewerken. Een veelgemaakte fout is dat tuning en styling hetzelfde zouden zijn. Tuning is het goed afstellen van een apparaat. 1 Hierbij is het doel om het vermogen en de prestaties van een voertuig te verbeteren.
bol.com Auto-tuning 9789066740945 G. Hack Boeken.
Dit boek geeft een uitvoerige beschrijving van de mogelijkheden voor het verhogen van de prestaties en het verbeteren van de rij-eigenschappen van de auto. De auteur, die zijn vakkennis op heeft gedaan bij BMW-Alpina en bij het autoracen, bespreekt alle aspecten van tuning, verduidelijkt door een grote hoeveelheid foto's' en tekeningen.Inhoudsopagve: Waarom" meer motorvermogen; Waar het vermogen vandaan komt; Vergroten van de cilinderinhoud; De gemiddelde druk verhogen; Verhogen van het toerental; De meerkleppentechniek; Vermogen onder druk: drukvulling; De ontstekingsinstallatie; Carburateurs en carburateurafstelling; Het afstellen van carburateurs; Benzine-inspuiting; De invloed van de vorm van het inlaatspruitstuk; Werkzaamheden aan de cilinderkop en aan de kleppen; Bewerkingen aan krukas, vliegwiel en zuigers; Nokkenas en kleppenmechanisme; Het uitlaatsysteem; Koeling en smering; Het rijdend gedeelte; Banden en velgen; Schokdempers en schokdemperconstructies; Wisselbak en aandrijving; Enige praktische tuning-voorbeelden; Audi: een interessant tuning-object; Mini en Cooper: een goede combinatie; BMW: van huis uit al sportief; Mercedes: tuning tot in de hoogste klasse; Opel: sportieve auto's' voor een acceptabele prijs; Peugeot; Ford; Porsche, door tunen wordt het een supersportwagen; Renault, van turbo tot 16V; Veel mogelijkheden bij Volkswagen; Bedrijven, personen en organisaties in Nederland."
Tuning.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Welkom op de site van PK500. U heeft geen producten in uw winkelwagen. Tuning look 22. Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina. Chroom en emblemen.
eBike tuning wordt verleden tijd. De oplossing! Vivocyclo.
Wie zijn e-bike door tuning manipuleert en daardoor mogelijk ongevallen en letsel of de koop toeneemt, lokt strengere regelgeving en een toekomstig verbod door de politiek uit en verspeelt daarmee de op dit moment nog geldende voordelen voor alle andere e-bike-fans!
Powerbox van Tuning-Clic.
De extra powerbox Tuning-Clic is heel eenvoudig zelf te monteren en te demonteren zonder enige voorkennis van mechanica. Het duurt amper enkele minuten voor de meeste voertuigmodellen. De powerboxen Tuning-Clic worden ingesteld in het fabricagecentrum en vereisen dan ook geen verdere aanpassing.
BMW 6HP 8HP xHP versnellingsbak tuning APEC Belgium.
Vandaag geweest voor een tuning. Opel antara 2010. Was 127pk en 300nm Nu 190 pk en 416nm Wow wa een verschil. Niet alleen bij het optrekken maar algemeen draait mijn auto zo goed het voelt fantastisch. duurde maar een uurtje.

Contacteer ons