Meer resultaten voor consumentenbond

consumentenbond
Consumentenbond 2 definities Encyclo.
consumenten en producenten: In Den Haag gevestigde consumentenorganisatie die de belangen van consumenten behartigt. Gevonden op https//www.economischwoordenboek.nlzoekConsumentenbond.: 1 Klantenorganisatie 2 Verbruikersbond. Gevonden op https//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Consumentenbond/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
Consumentenbond: Keukenboer Mandemakers zet klanten onder druk Trouw. Deel dit artikel. Loading.
De Consumentenbond heeft kritiek op keukenverkoper De Mandemakers Groep DMG, omdat klanten veel meer onder druk zouden worden gezet bij het kopen van een keuken dan bij andere bedrijven. Ook is het advies vaak matig, zegt de Consumentenbond op basis van eigen onderzoek.
Consumentenbond Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Consumentenbond: Nog steeds te veel vet, zout en suiker in voedingsproducten Consumentenbond: Nog steeds te veel vet, zout en suiker in voedingsproducten. Veel eten is vaak nog te zout, te zoet of te vet. Dat concludeert de Consumentenbond na onderzoek.
Consumentenbond.
De Consumentenbond komt op voor de rechten van consumenten. Ook op het gebied van gezondheidszorg. op Zorgvergelijker kunt u zorgverzekeraars vergelijken. op voeding en gezondheid leest u meer over het testen van eten. De Consumentenbond wil u helpen bij het maken van betere keuzes.
Kies net als de Consumentenbond voor de beste provider Simyo. Simyo.
Niet één, niet twee, maar 22 keer! Zo vaak kroonde het panel van de Consumentenbond Simyo tot beste mobiele provider van Nederland. Keer op keer doen we er alles aan om de beste te worden. Zo zijn we achter de schermen continu bezig onze service te verbeteren.
Consumentenbond Zorgen.nl.
070 445 45 45 08.30 en 18.00. Wij zijn van en voor consumenten. Samen zorgen we dat consumenten vinden wat ze zoeken en krijgen waar ze recht op hebben. En we maken markten eerlijk en veilig. Bedrijf in Den Haag, Zuid-Holland.
Fietsendrager Diamant door Consumentenbond voor de 7e keer uitgeroepen tot Beste Koop Kring Culemborgse Bedrijven.
Fietsendrager Diamant door Consumentenbond voor de 7e keer uitgeroepen tot Beste Koop. Fietsendrager Diamant van Pro-User bike carriers. De fietsendrager Diamant van Pro-User is voor de 7de keer op rij verkozen tot Beste Koop door de Consumentenbond! Dit is een ongekende en unieke prestatie.
De Consumentenbond heeft een functie op de energiemarkt EnergieMarktInformatie.nl EMI.
De Consumentenbond is een onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig platform van en voor consumenten. Het belang van de consument staat voorop en laten zich niet beïnvloeden door politieke en commerciële belangen. Ze geeft consumenten een stem en bewaakt bij alles wat ze doen hun objectiviteit en onafhankelijkheid.

Contacteer ons