Op zoek naar consumentenbond?

consumentenbond
2.19.028 Inventaris van het archief van de Nederlandse Consumentenbond, 1951 1952-1965 Nationaal Archief.
Op 14 januari 1953 werd de Stichting Nederlandse Consumentenbond in het leven geroepen door Bartholomeus Buitendijk en Johannes van Benthem, bij notariële akte verleden voor notaris Jan Govert Coster te Arnhem zie inv.nr.1 Als doel werd opgegeven: behartiging" der economische belangen van de Nederlandse consumenten" en als middel om dit doel na te streven: onderzoek, voorlichting en andere wettige middelen.
Kingpolis en ANWB scoren hoogst bij Consumentenbond NieuwsFiets Media Events.
In het voorjaar van 2019 testte de Consumentenbond voor het eerst ook verzekeringen voor racefietsen, mountainbikes en all terrain bikes ATBs. In deze categorie kwam Univé met een 91, als Beste uit de Test, voor ANWB 81, Interpolis en Klaverblad 80.
Consumentenbond: veel onveilige producten in buitenlandse webwinkels NRC.
Daarvoor waarschuwt de Consumentenbond maandag. Uit een steekproef blijkt dat twee derde van 250 onderzochte producten niet in EU-lidstaten verkocht zou mogen worden omdat ze niet veilig zijn. Het gaat om producten die van buiten de Europese Unie afkomstig zijn.
Hoe het social intranet de Consumentenbond faciliteert bij interne verandering Embrace Cloud. arrow.
Monique van de Beek van de Consumentenbond vertelt op het Digital Workspace Event van Frankwatching hoe hun organisatie een transformatie doormaakt en hoe het sociale intranet hier bij faciliteert. In de afgelopen jaren is de Consumentenbond getransformeerd van een traditionele hiërarchische organisatie naar een zelforganiserende organisatie op basis van holacratische principes.
Consumentenbond over sinterklaasaanbiedingen by omroepGLD Omroep GLD Free Listening on SoundCloud.
published on 2013-11-18T073605Z.: Users who like Consumentenbond over sinterklaasaanbiedingen. Users who reposted Consumentenbond over sinterklaasaanbiedingen. Playlists containing Consumentenbond over sinterklaasaanbiedingen. More tracks like Consumentenbond over sinterklaasaanbiedingen. Your current browser isn't' compatible with SoundCloud. Please download one of our supported browsers.
Consumentenbond: Een op acht supermarktartikelen verkeerd geprijsd RetailNews.
Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 0858.: Consumentenbond: Een op acht supermarktartikelen verkeerd geprijsd. Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 0858.: Een op de acht supermarktartikelen heeft aan de kassa een andere prijs dan op de schapkaart. Dat blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond.
Consumentenbond krijgt duizenden klachten over Nintendo Switch Nederlands Dagblad.
Consumentenbond krijgt duizenden klachten over Nintendo Switch. Duizenden mensen in Nederland hebben bij de Consumentenbond geklaagd over Nintendo Switch. De oproep van de bond en negen andere Europese consumentenorganisaties om problemen met de controller van de populaire spelcomputer te melden, heeft in totaal ruim 20.700 klachten opgeleverd.
Compaan Test Consumentenbond.
Home Over compaan Test Consumentenbond. De Compaan is onderworpen aan een test van de Consumentenbond. Zij waren enthousiast over ons product en kwamen tot de volgende conclusie.: De Compaan-tablet is een interessante oplossing voor extra contact met opa of oma en biedt mogelijkheden om zorg makkelijker te maken.

Contacteer ons