Resultaten voor soa

soa
Soa Centrum voor jeugd en gezin.
Pijn bij het vrijen, onregelmatig of abnormaal bloedverlies, bijvoorbeeld na het vrijen of tussen twee menstruaties. Als je een van deze klachten hebt, hoeft het niet per se een soa te zijn. Het kan het ook een andere aandoening zijn. Denk je dat je een soa hebt?
Seksuele gezondheid en soa Gemeente Utrecht.
U kunt hepatitis B onder andere oplopen via onveilig seksueel contact of bloed-bloed contact. Sekswerkers en mannen die seks hebben met mannen kunnen gratis vaccinaties hepatitis B krijgen bij GGD regio Utrecht. Informatiepunt voor besneden vrouwen. Hulp en contact Seksuele gezondheid en soa.
SOA Roosevelt Kliniek.
Als je onveilig hebt gevreeën en je kunt een soa hebben opgelopen, blijf daar dan niet mee rondlopen. Soa kunnen nare gevolgen hebben, zoals onvruchtbaarheid. Ook ben je besmettelijk voor anderen, als je een soa-infectie hebt. Na onveilig contact moet je minimaal één week wachten met een soa-test. Heb je klachten, test je dan meteen of ga direct naar een arts. Een hiv-test is pas drie maanden nadat je onveilig hebt gevreeën zinvol. De specialisten van de Roosevelt kliniek zijn nauw betrokken bij de oprichting van SOAcare. SOAcare is een initiatief van de specialisten van de Roosevelt kliniek en het iso-gecertificeerde laboratorium NMDL. SOAcare levert zelfafnametesten aan vrouwen en mannen die de behoefte hebben zich thuis, in alle privacy, te testen op de mogelijke aanwezigheid van Chlamydia en Gonorroe.
Soa Volksgezondheidenzorg.info.
Preventie gericht op voorkómen en vroeg opsporen soa. Vroegtijdige opsporing en behandeling van soa zijn van belang voor het welzijn van individuele personen, maar ook om verdere verspreiding te voorkomen. Contactonderzoek en partnerwaarschuwing worden bij de meeste soa geboden om herbesmetting en verdere verspreiding te voorkomen.
Diagnostiek voor U SOA-onderzoek.
Hoe wordt het SOA onderzoek uitgevoerd? We raden u aan de instructie en folder goed door te nemen, voor u begint. Bekijk ook de instructievideo. De kosten van dit onderzoek zijn afhankelijk van de door uw zorgverlener aangevraagde onderzoeken. Deze vindt u terug op het aanvraagformulier en kunt u opzoeken op de pagina tarieven. Bij laboratoriumonderzoek is er sprake van een ordertarief code 079991 en mogelijk een decentraal tarief code 079990.
SOA Ziektes Thuisvaccinatie.nl Bekijk reisadvies!
Soas komen overal ter wereld voor. Wat zijn symptomen van een soa? De ziekteverschijnselen verschillen per soa. Soms treden er helemaal geen symptomen op. Neem bij twijfel altijd contact op met een arts en aarzel niet te vertellen dat u een besmettingsrisico heeft gelopen.
soa Nederlands woordenboek Woorden.org.
GM4: groep van geslachten op de Molukken; ook de wijk waar een dergelijke groep woonde. A: onderdeel van een dorp, gehucht. Syn: seksueel overdraagbare aandoening, soa, geslachtsziekte Soa is de afkorting van seksueel overdraagbare aandoening. Een soa is een besmettelijke ziekte.
Startpagina SOA's' Richtlijn Richtlijnendatabase.
Zeelieden hadden destijds een relatief groter risico op een soa door wisselende seksuele contacten tijdens het passagieren in havens als schepen werden gelost en geladen. Huidige risicogroepen zijn onder meer jongeren en jongvolwassenen die nog maar kort seksueel actief zijn.

Contacteer ons