Meer resultaten voor soa

soa
Soa Centrum voor jeugd en gezin.
Pijn bij het vrijen, onregelmatig of abnormaal bloedverlies, bijvoorbeeld na het vrijen of tussen twee menstruaties. Als je een van deze klachten hebt, hoeft het niet per se een soa te zijn. Het kan het ook een andere aandoening zijn. Denk je dat je een soa hebt?
Soa Aandoeningen Gelre Ziekenhuizen Gelre ziekenhuizen.
Ik heb een soa, wat nu? Vermoedt u dat u een soa heeft, laat u dan testen bij uw huisarts of maak een afspraak bij de GGD. Web Content Viewer. Component Action Menu. Patiëntenfolders over soa. In onze patiëntenfolders leest u uitgebreide informatie.
SOA Roosevelt Kliniek.
Als je onveilig hebt gevreeën en je kunt een soa hebben opgelopen, blijf daar dan niet mee rondlopen. Soa kunnen nare gevolgen hebben, zoals onvruchtbaarheid. Ook ben je besmettelijk voor anderen, als je een soa-infectie hebt. Na onveilig contact moet je minimaal één week wachten met een soa-test. Heb je klachten, test je dan meteen of ga direct naar een arts. Een hiv-test is pas drie maanden nadat je onveilig hebt gevreeën zinvol. De specialisten van de Roosevelt kliniek zijn nauw betrokken bij de oprichting van SOAcare. SOAcare is een initiatief van de specialisten van de Roosevelt kliniek en het iso-gecertificeerde laboratorium NMDL. SOAcare levert zelfafnametesten aan vrouwen en mannen die de behoefte hebben zich thuis, in alle privacy, te testen op de mogelijke aanwezigheid van Chlamydia en Gonorroe.
Soa Volksgezondheidenzorg.info.
Centrum seksuele gezondheid bij vrijwel elke GGD. Zorguitgaven soa 73 miljoen euro in 2017. Preventie: voorkómen en vroeg opsporen soa. Aantal soa-consulten gestegen. Het aantal consulten bij de Centra Seksuele Gezondheid CSG is sinds 2010 gestegen van 104.868 tot 150.782 consulten in 2019.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: soa. soa de; v; meervoud: soa's' 1 afkorting van: seksueel overdraagbare aandoening geslachtsziekte. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
GGD Rotterdam-Rijnmond Soa seksualiteit.
Op de website van Soa Aids Nederland vindt u informatie over symptomen, testen, behandelen en voorkomen van soa's.' Voor jongeren tot 25 jaar is er de website sense.info. Vragen stellen kan via de Sense Infolijn. Als u ouder bent dan 25 jaar, kunt u via de Infolijn van Soa Aids Nederland uw vraag stellen. Wilt u een soa-zelftest doen?
soa Nederlands woordenboek Woorden.org.
GM4: groep van geslachten op de Molukken; ook de wijk waar een dergelijke groep woonde. A: onderdeel van een dorp, gehucht. Syn: seksueel overdraagbare aandoening, soa, geslachtsziekte Soa is de afkorting van seksueel overdraagbare aandoening. Een soa is een besmettelijke ziekte.
Seksueel overdraagbare aandoeningen/SOA Certe Diagnostiekwijzer.
Terug naar Certe.nl. Huisartspraktijken en verloskundigen. Kleinere letters Standaard letters Grotere letters. Seksueel overdraagbare aandoeningen. Seksueel overdraagbare aandoeningen, SOA. De verwekkers van SOA zijn zeer divers en onder te verdelen in 3 groepen.; HPV humaan papilloma virus. HIV humaan immunodeficiëntie virus.,

Contacteer ons