Resultaten voor soa

soa

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Alle soas in Nederland Soa Aids Nederland.
De medische informatie op deze pagina is gecheckt door Hanna Bos, arts infectieziektebestrijding bij Soa Aids Nederland. Soa Aids Nederland helpt publiek en professionals om hiv en andere soas te voorkomen, op te sporen en te behandelen. We bieden iedereen betrouwbare informatie op maat.
NHG-Standaard Het soa-consult NHG.
Daarnaast geeft de standaard richtlijnen voor partnerwaarschuwing en contactopsporing. De standaard besteedt geen aandacht aan differentiaaldiagnostische overwegingen bij de besproken aandoeningen anders dan soa, aan gevolgen van of complicaties door een soa op de lange termijn, of aan tropische soa vanwege de lage incidentie.
Soa-test GGD Groningen.
Als je een soa hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk je sekspartners te waarschuwen, zoals je vaste partner of je ex-partners. Tijdens het consult met de verpleegkundige is het mogelijk anoniem je ex-partners te waarschuwen. Status: gesloten Wat kun je zelf doen om een soa te voorkomen?
Seksueel overdraagbare aandoeningen SOA gezondNU.
Wat is een SOA? Seksueel overdraagbare aandoeningen, ook wel geslachtsziekten, zijn infecties aan de geslachtsdelen die meestal overgedragen worden via seksueel contact. Naar schatting worden er jaarlijks 110.000 mensen besmet met een SOA. Op de tabbladen hiernaast vind je meer informatie over de SOAs chlamydia, herpes genitalis en genitale wratten.
Hoe werkt de soa-test? PlusOnline.
En wanneer u een hiv infectie niet behandelt, is de kans groot dat u aids ontwikkelt. Vooral voor vrouwen is het lastig te merken of ze besmet zijn met een soa. De klachten kunnen ook symptomen van een andere ziekte zijn.
Seksueel overdraagbare aandoening SOA UMC Utrecht.
urine of bloedonderzoek. Het verkregen materiaal wordt op kweek gezet of er wordt direct naar de verwekker van de SOA gezocht. In het bloed wordt gekeken of er antistoffen tegen bepaalde SOA aanwezig zijn als teken dat u deze infectie hebt.
Soa, hiv en Sense GGD Amsterdam.
over tests, het soa onderzoek en het spreekuur. Zie de vragenlijst. Informatie over soa's.' Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Print deze pagina. Werkgebied GGD en Amsterdam.nl. De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Amsterdam.nl is de plek online waar u alle nieuws en publieksinformatie van de gemeente en stadsdelen vindt. Kaart werkgebied GGD.

Contacteer ons