Meer resultaten voor poetsen

poetsen
Mondhygiƫne Wikipedia.
Er wordt meer en meer gebruikgemaakt van een elektrische tandenborstel om de tanden te poetsen. In de Verenigde Staten was het tot en met de Tweede Wereldoorlog ongebruikelijk dat men zijn tanden poetste. Amerikaanse soldaten die na afloop van de oorlog terugkwamen hadden zich deze gewoonte eigen gemaakt, waarna het tanden poetsen ook in de VS gemeengoed werd.
poetstips voor mensen die niet graag poetsen unicorns fairytales.
En nu met de Corona Lockdown komt het stevig poetsen er helemaal niet van. Maar begonnen werk is half werk. Hopelijk heb je iets aan deze 10 poetstips voor mensen die eigenlijk niet zo heel graag poetsen. Een draadloze stofzuiger neem je heel snel voor bijvoorbeeld na het eten.
Gemeentebestuur helpt bij opvang en poetsen in alle scholen Gemeente De Haan.
Het gemeentebestuur besliste om aan elke school een halve dag per week iemand ter beschikking te stellen om te poetsen. Uiteraard kunnen is dat niet lang volhouden, want ook in onze eigen gebouwen moet er extra gepoetst worden, maar dit is een extra duwtje in de rug nu de scholen heropstarten en het de komende weken extra moeilijk hebben.
Kuisen / schoonmaken.
Niet gebruiken voor: het huis schoonmaken, de groenten schoonmaken reinigen is ouderwets, schoenen poetsen, zilver poetsen, de vloer schrobben met een bezem, de kamer even opvegen of aanvegen, de straat schoonvegen, de ramen zemen of lappen, de spatten wegvegen. Ook: de grote schoonmaak, de schoonmaakster, de werkster, de hulp.
Hoe poets ik goed? www.tandarts.be.
poets je tong met een tandenborstel of tongschraper. Ga 2 keer over de rug van de tong zonder tandpasta. probeer steeds dezelfde volgorde van poetsen aan te houden. Elektrisch poetsen vraagt evenveel tijd als handmatig poetsen, namelijk minstens tweemaal twee minuten.
Poetsen en schoonmaken: Woordenschatoefening Downloadbaar lesmateriaal KlasCement. vlaanderen-logo.
Zoek in alle leermiddelen. Poetsen en schoonmaken: Woordenschatoefening. data-triggermanual" data-placementbottom" titleAfbeelding" van a href'https//pixabay.com/nl/users/143740: target'_blank'jarmoluk' via a target'_blank'Pixabay.' Pixabay Licentie Pixabay." Enkele woordenschatoefeningen rond stofzuigen, tegels afwassen en vuilnisbakken reinigen. Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken.
Proper Poetsen Party Antwerpen.be.
Met drie milieuvriendelijke basisproducten kan je poetsen, ontkalken, vlekken verwijderen en nog zo veel meer. Ze kosten bovendien een stuk minder dan de gespecialiseerde producten. Wat is een Proper Poetsen party? Bij een Proper Poetsen party tonen we hoe poetsen met milieuvriendelijke en goedkope producten werkt.
Het Vlaams woordenboek poetsen.
Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van poetsen." Van Dale 2015 online: gewestelijk. De poetsvrouw poetste de postkoets. Probeert dat maar eens 10 keer achter mekaar te zeggen. 0 reacties oudere versies Toegevoegd door Georges Grootjans en laatst gewijzigd door de Bon 10 jan 2018 1435.:

Contacteer ons