Resultaten voor aanhangwagen

aanhangwagen
Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhanger, oplegger of caravan achter mijn auto te rijden? Rijksoverheid.nl.
Heeft u het rijbewijs BE gehaald voor 19 januari 2013? Dan gelden voor u andere regels. U mag iedere aanhanger of oplegger gebruiken. Er is geen grens aan het lege gewicht laadvermogen. Let wel op dat uw trekhaak het gewicht aan kan. Dit heet de maximale trekhaaklast. Die moet groter zijn dan wat de aanhanger met lading samen wegen. De maximale trekhaaklast staat vermeld in het kentekenbewijs of instructieboekje van de auto. Of op de website van de RDW bij de voertuiggegevens. Voorbeelden van combinaties rijbewijs en aanhanger. Enkele voorbeelden van combinaties met het benodigde rijbewijs. In alle gevallen gaat het gewicht om het lege gewicht laadvermogen. Voorbeelden van combinaties Gewicht auto kilo Gewicht aanhanger kilo Benodigd rijbewijs. Rijbewijs B code 96. Rijbewijs BE gehaald voor 19 januari 2013. Anders rijbewijs C1E of CE. Gewicht auto achterhalen. Als u uw kenteken invoert op de website van de RDW, dan ziet u.: welk gewicht uw auto mag trekken daadwerkelijk gewicht.; wat het lege gewicht laadvermogen van uw auto is. Fietsendrager is geen aanhangwagen.
SARIS plateau aanhangwagen: voor elke vakman.
De SARIS Plateau aanhangwagen is ontwikkeld en specifiek getest voor de vakman. Door de goed doordachte opties en accessoires is de SARIS plateau aanhangwagen geschikt voor allerhande doeleinden en gebruikers. Service en garantie. Wil je een hoogwaardige aanhangwagen aanschaffen bij een bedrijf waar je kunt rekenen op de beste ondersteuning in de vorm van service en garantie?
Aanhangwagen kopen: aanhangwagens Friesland Titan.
Ook wat betreft een aanhangwagen op maat is vrijwel alles mogelijk. Want als de aanhangwagen die u zoekt niet te koop staat, is een aanhangwagen die op maat gemaakt wordt voor u ook een optie. Met meer dan 50 jaar ervaring gaan we iedere uitdaging graag aan!
Aanhangwagens Te koop Vollebregt Aanhangwagens.
Aanhangwagen of aanhanger kopen of huren? Wij hebben aanhangwagens te koop en te huur. Open aanhangwagen gesloten aanhangwagen bakwagens bagagewagens kippers verkoopwagens boottrailers koelwagens vrieswagens plateauwagens schamelwagens. Enkelas of dubbelas. Tandemas
Aanhanger kopen? Koop uw aanhangwagen via aanhangerplein.nl.
Bij aanhangerplein.nl heeft u dus ruim de keus als u een aanhangwagen wilt kopen. Met ons handige zoeksysteem, komt u vanzelf uit bij de aanhangwagen die u zoekt. Heeft u bijvoorbeeld een bepaald bedrag in gedachten dat u wilt uitgeven?
Aanhangwagen 9 definities Encyclo.
de aanhangwagen zelfst.naamw. Uitspraak: anhwaxn Verbuigingen: aanhangwagens meerv. wagen zonder motor die achter een auto of vrachtwagen hangt Voorbeeld: Je hebt een speciaal rijbewijs nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/aanhangwagen.: 1 Aanhanger 2 Oplegger 3 Trailer 4 Trekker 5 Vervoermiddel 6 Voertuig.
Naar het milieupark? Leen gratis een aanhangwagen!
Tijdens de afvalconferentie bleek dat veel inwoners geen aanhangwagen hebben. Dat maakt een gang naar het milieupark lastig. Door het gratis aanbieden van een aanhangwagen hopen we dat mensen eerder geneigd zijn het grofvuil ook daadwerkelijk naar het milieupark te brengen, legt wethouder Leon Geilen leefomgeving uit.
Aanhangwagens? Ontdek nu het aanbod van PAK Aanhangwagens!
Maatwerk nieuwe aanhanger kopen. Het zou kunnen dat u in ons standaardaanbod niet de uitvoering kunt vinden waar u naar op zoek bent omdat u een bepaald design nodig hebt. Daarom is het eveneens mogelijk om een model door ons te laten construeren. Zo weet u zeker dat de aanhangwagen die u koopt op alle vlakken naar wens is.

Contacteer ons